Appartement te ANTWERPEN (2050)

€ 215.000

Omschrijving

Uitzonderlijke aanbieding te koop op lijfrente in volle eigendom te Linkeroever (Antwerpen).

Het boeket bedraagt slechts 15.000 EURO en de maandelijkse rente 1.890 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 10 jaar. Na deze periode moet er géén maandelijkse rente meer betaald worden aan de rentegenieters (M 59j en V 72j). Indien beide rentegenieters vroegtijdig zouden overlijden stopt de betalingsplicht van de koper. 

Het betreft een verkoop op lijfrente in volle eigendom, dit betekent dat u het appartement kan verhuren en de huurinkomsten innen vanaf het verlijden van de notariële akte. De potentiële huurprijs bedraagt circa 800 EURO per maand (exclusief algemene kosten). Indien de koper het appartement zelf wenst te bewonen (en het is uw 1ste eigendom) kan er aangekocht worden aan het gunsttarief van 3% registratierechten (i.p.v. 12%) + een korting van 2.800 EURO op de in totaal te betalen registratierechten.

Het betreft een gerenoveerd (2015) lichtrijk en ruim 1-slaapkamerappartement (75m²) met 2 terrassen gelegen op de 8ste verdieping in de residentie "Brabo II" met een uniek vergezicht over Antwerpen en de jachthaven. Het appartementsgebouw is rustig gelegen en vlot bereikbaar (mobiscore 8,9/10) via de nodige verbindingswegen (E34/E17/N49a), vlakbij is er een groot aanbod aan winkels, openbaar vervoer en eetgelegenheden.

Het dak van het appartementsgebouw werd volledig vernieuwd en geïsoleerd conform de normen, de gemeenschappelijke inkomhal, de liften en terrassen met balustrades werden eveneens vernieuwd. In 2013 werd de collectieve verwarming overgeschakeld van mazout naar aardgas. Bovendien worden de zijgevels van het appartementsgebouw volledig geïsoleerd, hiervoor werd reeds gespaard door de huidige mede-eigenaars. In 2015 werden volgende renovatiewerken in het appartement uitgevoerd: vloeren vernieuwd, keuken vernieuwd, badkamer vernieuwd, ... De elektriciteit is conform de AREI-normen tot en met 12 mei 2040.

De indeling is als volgt: inkomhal met ingebouwde vestiairekast, apart toilet, ruime lichtrijke woon- en eetkamer, ingerichte open keuken met toegang tot het 1ste terras met prachtig uitzicht over Antwerpen, nachthal, ingerichte badkamer met inloopdouche en wastafel, aparte inbouwkast en ruime slaapkamer met toegang tot het 2de terras. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich 2 gemeenschappelijke fietsenbergingen (1 binnen en 1 buiten).
  
Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse C
P-score
:
Klasse C
EPC No.3245158
E spec
:
103 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Oost
Type dak
:
Plat dak
Dakbedekking
:
EPDM
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Lift
:
Ja
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Videofoon
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
Gloriantlaan 51, 2050 ANTWERPEN
Geschatte waarde
:
€ 215.000
Kadastraal inkomen
:
€ 810
Bewoonbare opp.
:
72 m²
Bouwjaar
:
1969
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Lijfrente
Boeket
:
€ 15.000
Type van lijfrente
:
Verkoop in volle eigendom
Lijfrentenier 1
:
Man 02/07/1965
Lijfrentenier 2
:
Vrouw 11/01/1952
Overlevingsrente
:
Ja
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 1.890
Maximale duur
:
10 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat